Ева Майдел: Пловдив област е един от локомотивите на икономиката

Автор:
Събота, 16 Март 2019 21:22
Ева Майдел: Пловдив област е един от локомотивите на икономиката

Освен европейското финансиране, бизнесът ни печели от стабилността и доверието в икономиката ни като член на ЕС, достъпа до 500 милионния европейски пазар и хармонизираното законодателство в 28 държави-членки. Това каза в Асеновград евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел на среща с над 120 членове и симпатизанти на ГЕРБ. Срещата бе организирана от ГЕРБ – Пловдив област под наслов : „Европа днес : Реалните резултати за гражданите от Европарламента“. Домакини на форума бяха народният представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев. Те благодариха на Майдел за готовността и желанието да разясни на хората, защо е важно България да бъде член на Европейския съюз и какви кандидати за народни представители изпращаме в Европейския парламент. На срещата присъстваха също народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков, областните координатори на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова и МГЕРБ - Владимир Пильов, кметове, общински съветници.

„Важно е да сме членове на ЕС, за да догоним бързо по-развитите икономики. Всички ние свикнахме Европа да ни помага, най-вече със средства, но това не е даденост и е много важно какви евродепутати пращаме в Европарламента и какви каузи защитават те“, каза още Ева Майдел. Тя допълни, че ЕС съюз трябва да е съюз на хората, да променя живота им и да го прави по-добър. Затова тя и колегите й от ГЕРБ/ЕНП през този мандат са работили по теми, които променят ежедневието на българите за по-добро. И даде например с това, което тя успя да извоюва за българските граждани - по-ниски такси за преводи в евро, повече финансиране за бизнеса по плана “Юнкер”, повече сигурност в интернет и улеснена онлайн търговия. Ева Майдел сподели и за откриването на първото информационно бюро, което да подпомага предприемачите при кандидатстването им по европейски проекти, чиято заслуга е на Предприемачи ГЕРБ. По думите й не по-малко важно е и постигнатото от колегите й от ГЕРБ/ЕНП. За пример беше даден евродепутатът Емил Радев, който поведе битка с двойния стандарт при храните и напитките и Андрей Новаков, който защити увеличаването на бюджета за България от ЕС за следващия програмен период с над 4 млрд. лв.

„ Европа ни чува, надградили сме много. Това са големи победи, които трябва да стигнат до знанието на българските граждани и ние от ГЕРБ правим всичко възможно да сме сред хората и да ги информираме за постигнатото, за да се противопоставим на негативизма и фалшивите новини“, бе категорична Ева Майдел.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм