Хипермаркет Интерра отваря врати на Пазарджишко шосе

Автор:
Сряда, 24 Септември 2008 20:12

6000 квадратни метра експозиция – всичко за дома, според вкуса и желанието на клиента

Image
Светлината съжителства със съвременните решения за интериора

Автор и снимки plovdiv-online

Хипермаркет „Интерра”, първият от веригата хипермаркети под същата търговска марка, отваря врати на 25 септември от 10 часа. Всичко за дома и офиса, според вкуса и желанието на клиента, е подредено на 6000 квадратни метра площ в стратегическия район на Пазарджишко шосе, където са съсредоточени голям брой търговски обекти, а трафикът преди ремонта е бил 50 хиляди автомобила на ден в едната и другата посока, каза търговският управител Георги Гидишки.

Image
Холови гарнитури - български и внос
„Интерра” зарежда освен собствена продукция от цеха на „Ориноко” в Раковски, също мебели от всички български водещи фирми, както и от Италия, Сърбия и Турция. В супермодерната сграда са вложени над 2 млн. лева инвестиции от собственика Божидар Дюлгерски и неговите партньори от „Профил” Иван Шопов и Иван Батаклиев. Зад проекта стои Юробанк И Еф Джи, а Инвестбанк ще има офис на първия етаж, чрез който на клиентите ще се предлагат банкови и финансови услуги при закупуването на мебели и аксесоари.

Г-н Гидишки гарантира, че мебелите се доставят и сглобяват в дома на клиента по негово желание и закупуването става факт след тази услуга.

Над 3000 са изложените в „Интерра” мебели и аксесоари, останалото е в каталозите на хипермаркета и може да бъде доставено до дни. Експонатите са в средния и над средния ценови диапазон, а вносът е уникален – няма го в другите мебелни магазини у нас, гарантират от „Интерра”.

Image
Кухненската мебел е ажурна
Българинът взема решение за купуване на дадена мебел между 3 и 6 месеца, сочат проучвания на този пазар. Срокът обаче се скъсява поради все по-интензивния начин на живот, казва търговският управител на „Интерра”. Той се надява и автомобилопотокът да се увеличи поне с една трета след ремонта на бул. „България”.

Точно затова от „Интерра” предлагат и бизнесуслуги – освен банкиране чрез Инвестбанк – безплатен безжичен интернет и ресторант-бар с 82 седящи места. Ще бъдат монтирани и кабини за международни разговори за шофьорите.

От фирмата залагат и на социалните дейности – с деца и творци. Конкурсът за детско творчество е първата от инициативите, които осигуряват поле за изява на малките художници на възраст от 6 до 12 години. Творбите им ще красят обзавеждането за детски стаи на третия етаж. Журни на конкурса ще бъдат всички посетители на „Интерра” през следващите няколко месеца.

Хипермаркетът се превръща и в 6-хиляди квадратни метра галерия на съвременните български творци – художници, фотографи, скулптори, казват от „Интерра”, най-добрите интериорни решения за дома и офиса на едно място.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм