Tommi зарадва децата за 15 септември

Автор:
Вторник, 16 Септември 2008 21:22

Автор plovdiv-online 

Image
Първолаците се радваха най-много
На 15 септември БЕЛЛА България изненада приятно децата от първи до четвърти клас в няколко училища в София и Пловдив. По случай началото на новата учебна година компанията прибави към комплекта учебници, които те получиха и весела училищна програма, украсена с любимите на малчуганите герои от рекламните клипове на маргарина Tommi. Така, заедно с новите учебни помагала те се сдобиха и с пъстър календар на своите часове в училище. Кампанията на БЕЛЛА България, която достави радост на децата, обхвана над 20 учебни заведения в столицата и още толкова в Пловдив и региона. Общият брой на раздадените програми бе над 10 000.

Екипът на компанията, съвместно с ръководствата на училищата и част от общинските структури, се погрижи стартът на тази учебна година за някои деца да бъде по различен. С помощта на получените подаръци подготвянето на уроците и подреждането на чантите им за следващия ден ще бъде по-весело, по-цветно и по-интересно. Защото от списъка с предметите ще греят лицата на сръчния детектив, звездата Tommi и всички други познати персонажи.   

Маргаринът Tommi е продукт с изключително лекo съдържание на пречистени растителни мазнини, обогатен е с витамини А, D и Е, което го прави подходящ за направата на всякакъв вид вкусни сандвичи. Предпочитан от възрастните и обичан от децата, той е най-добрата добавка към всеки вид хляб. С него се приготвят най-вкусните сандвичи.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм