Бариера удари дете в паркинга на МОЛ /видео/

Автор:
Петък, 15 Септември 2017 15:36
Сн. МОЛ Марково тепе Сн. МОЛ Марково тепе

Бариера в подземния паркинг на МОЛ Марково тепе удари дете.

Инцидентът е станал в четвъртък малко след 20 часа.

Историята е изнесена в социалните мрежи от майката, която е вървяла заедно с детето.

От МОЛ Марково тепе твърдят, че нямат вина за инцидента, защото майката е слязла с момиченцето на място, което не е регламентирано за спиране и престой и въпреки, че системата на бариерата задейства, жената решава да премине под нея.

Ето становището на МОЛ Марково тепе и видеото от камерите:

Във връзка с публикации в социалните мрежи, в които са изнесени неверни данни за пострадало дете на територията на търговския център, Мол Марково тепе изразява следното становище:

Направена е проверка на всички обстоятелства, като са прегледани записите от охранителните камери, монтирани на входа на подземния паркинг на мола. Записите ясно показват, че са извършени няколко нарушения от страна на родителите на детето, довели до неприятния инцидент. А те са следните:

- Майката и детето слизат от автомобила на място, което не е регламентирано за спиране и престой, а за преминаване с автомобил, респективно спрелият автомобил създава опашка.

- На паркинга в търговския център са маркирани местата, на който може да се паркира, и са указани пасажите към входовете на мола, които са предвидени за пешеходно преминаване.

- След преминаването на автомобила системата на бариерата задейства нейното спускане, въпреки това обаче жената решава да премине под нея и пред идващите автомобили.

От всичко изброено, както и от видео записа на охранителните камери, безспорно става ясно, че създалият се инцидент е вследствие на невнимание от страна на родителите. По отношение на работата на служителя на охраната не са констатирани никакви нарушения.

Мол Марково тепе се отнася с изключително внимание към мерките за сигурност на всички посетители на мола, но за да бъдат клиентите ни спокойни и сигурни, те трябва да спазват елементарни правила за безопасност. Очакваме това от всички посетители, като се надяваме родителите, които идват с децата си, да бъдат достатъчно отговорни и те самите да възпитават малчуганите си да спазват правилата.

Видео

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм