Най-много се оплакват от незаконно строителство

Автор:
Понеделник, 23 Януари 2017 12:12
Най-много се оплакват от незаконно строителство

Най-многобройни са сигналите за незаконно строителство, постъпили в приемната на пловдивския омбудсман за второто шестмесечие на 2016, сочи анализ.

Вижте пълният текст в приложения най-долу PDF.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

 • читател

  Незаконен и върху общинска земя е и аквапаркът на х-л Санкт Петербург, ама надзорните служби не смеят да пипнат др. Гергов... Защо ли? Досега отдавна трябваше булдозерите да са възстановили законността.

 • читател

  Инж. Тотев не спи, ами веднага въведи законността върху заграбените от др. Гергов имоти от община Пловдив. Пускай багерите и фадромите в аквапарка на Санкт Петербург. Вземи крути мерки срещу организатора на ветрилото тровещо с комунистически зловония Пловдив:
  Участниците в масонско-ягодовското ветрило, чиято единствена цел е да свали управлението на ГЕРБ в Пловдив, са: Зико - "дясната подметка" на Митьо Пищова, политкомисар Славчо - "лява, патриотична подметка" на Митьо Пищова и Каймаканов - играещ ролята на фес на Митьо Пищова от село Ягодово...
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/71331/2.JPG
  Целият този "ГЕНИАЛЕН" план е замислен в масонската кочина на пловдивския "олигарх" с "благословията" на местния митрополит Николай и единствената му цел е изместването на ГЕРБ от управлението на Пловдив.
  http://static02.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/lov052.jpg
  http://static01.podtepeto.bg/uploaded/images-09-2009/ger22.jpg
  http://www.plovdiv-online.com/media/k2/items/cache/6b8abbfac4225653586c1053eb1a2e06_XL.jpg
  http://politikata.net/wp-content/uploads/2014/10/20141006.qedtgveqnk1.jpg
  ПС. Този пост е от последните местни избори, в които ветрилото на др. Гергов бе скъсано от пловдивчани, които избраха кмета на ГЕРБ – Ив. Тотев.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм