Гергов усилено плаща данъци на общината

Автор:
Сряда, 03 Август 2016 12:53
Гергов усилено плаща данъци на общината

Усилено плащане на данъци и такси от страна на фирми на Георги Гергов към общинската хазна се наблюдава в последните дни.

Траншовете се извършват през малка частна банка, разбра Plovdiv-online.

Това е резултатът засега от решението на Министерски съвет отпреди седмица да хариже 29% от държавния дял в Панаира на Варна, а само 20,63% - на Пловдив.

След като вчера Общинският съвет в Пловдив категорично отхвърли "подаръка" с 40 гласа против, днес на заседанието на Министерски съвет не е разглеждано решението, разбра още Plovdiv-online.

Очаква се в петък на сесия във Варна общинските съветници от морската столица да приемат решението на кабинета за 29% безвъзмездно прехвърляне на дялове от държавата.

Според нашите източници, това е причината Георги Гергов да бърза да чисти стари задължения към община Пловдив.

Кметът Иван Тотев, който още на сесията вчера обяви, че няма логика в решението Варна да влезе в Пловдивския панаир, днес напомни лютата битка, която предшественикът му Божидар Здравков води през 1936-та в Париж за регистрацията на изложението в Пловдив.

По ирония на съдбата битката и тогава и днес е между Пловдив и Варна.

Преди 80 години я печели Пловдив и Международният панаир е регистриран под тепетата, а не край морето.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (12)

Покажи предишните коментари
 • Хаха

  Тимаджиите още на Аспарухов мост ще го обръснат, стой да гледай цирк...

 • Eagle

  Къде е оня" специалист "Читател да обяснява колко е добре да вземем 20% подаяние от един голям проблем? И защо си мисля че си член на БСП бивш общински

 • читател

  отговори на: Eagle

  Eagle, има три варината: или си кьорав и не си орел /т.е. не си чел точно/, или си тъп /тъпоумно интерпретираш написаното от мен/, или си и кьорав и тъп.
  Добре чети малоумнико, какво съм писал! 20% е повече от 0%, 49% е повече от 20%, но това важи, ако се включиш във фирма която печели. Придобиването на дялове във фирма, която е с дългове и на хронична загуба и не можеш да повлияеш за смяната на управлението, трябва добре да се пресметне, много добре. А както добре знаем, фирмите на Митьо Пищова от с. Ягодово са винаги на червено.
  ПС Ако нещо пак не си разбрал наблегни на гинко билобата, макар че на вродено слабоумие не помага.
  ПСПС Митьо Пищова отново показа какъв балък е, засили се партизанинът да се прави на данъчно чист, очаквайки гласуването в ОС.

 • Мъни

  Сега Гергов е виновен, че плаща данъци ли? Щом сайта на народа се възмущава, да се спираме трансферите към хазната. Хахха. Смешни сте

 • 777

  Мъни, настина се получават парадокси. Вместо да бъде приветстван, че ускорено си плаща данъците, пак се подозира някакъв хитър ход на олигарха. И знаеш ли защо е така - защото зад всяко действие на Гергов има някакъв скрит замисъл, от който да се облагодетелства. Така ще е май винаги - каквото посееш - такова ще пожънеш, беше казал народът.

 • читател

  А това Eagle е последното ми селфи
  http://borsi.blog.bg/photos/71246/original/default.jpeg

 • читател

  отговори на: читател

  Eagle, Дарвин и по средата същият тъпак ползвал ника ми /3 в 1 невероятно тъпа комбинация/... Сигурно ти се струва нормално да си пускаш постове и сам да си отговаряш... Да, нормално е за лудите. Така че, от трите ми горни предположения остана едно - много си тъп и малоумен и гинко билобата няма да ти помогне. Пиши си и си отговаряй с различни никове, тъпако Дървен.

 • Дарвин

  Читанка, много се надценяваш! Това е примат, близък до човек! Ти си един плазмодий! Още има да еволюираш!

 • Eagle

  Не се вземай на сериозно Читателю. Виждаме че си примат/ безспорно / , но опитвайки да ставаш простак и да обиждаш, правиш лоша услуга на господарите ти и ще ти бият един шут в задните части

 • читател

  отговори на: Eagle

  Продължавай малоумнико да си пишеш от няколко ника и да си отговаряш... Какви ли не тройно комбинирани идиотщини измислят тролове като теб, за да заработят стотинки... Щракай, днес може и от 5 нови ника... Само да не си загубиш автентичността, а ако я забравиш виж най-тъпото си мнение - ето това си ти пълен тъпак.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм