Brexit няма да бъде зачетен!

Автор:
Вторник, 28 Юни 2016 18:48
Борисов показва на Камерън къде да стъпва Борисов показва на Камерън къде да стъпва

За Великобритания път да се върне назад в Европейското първенство по футбол няма, за другото, мисля, че след като мине първоначалната емоция на всички, може да се намери добро решение. Защото Великобритания е в Европа, тя е част от нашата икономика.

Това каза българският министър-председател преди срещата на върха в Брюксел днес.

Изявлението ясно сочи, че най-вероятно Брекзитът ще бъде бламинар по един или друг начин.

Едната възможност е британският парламент да не го гласува. Другата - Върховният съд на Обединеното кралство да го счете за невалиден поради неясноти, като долния праг на възрастовата граница, при която жител на Обединеното кралство може да гласува на референдуми. Той се разминава между Англия и Шотландия.

Третата опция е Нейно Величество Елизабет II еднолично да бламира референдума като застрашаващ сигурността на Обединеното кралство.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (3)

  • ха-ха

    Че Уелс кога напусна Великобритания ? :-)

  • фарадж

    сега изплзшени англичанчетата ще донесат от девет дерета аргументи да се оправдаят и да анулират собственото си референдумче

  • читател

    Най-вероятно на предсрочните избори ще спечели проевропейско мнозинство от консерватори, лейбъристи и шотландските партии и в името на целостта на Великобритания и интереса на гражданите референдума, с нелепото гласуване на малограмотни - пенсии, безработни и селски, няма да бъде зачетен.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм