За първи път: Приходите са повече отпреди кризата

Автор:
Четвъртък, 25 Април 2013 19:37
За първи път: Приходите са повече отпреди кризата

Кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ в 16 МИР – Пловдив-град се срещнаха с представители на бизнеса в район Тракия.
Всички виждаме, че градът се развива – изгражда се нова инфраструктура, модерна спортна зала, нови детски градини, започнаха първите от 30 години насам археологически разкопки, Пловдив е по-чист и по-зелен.

Всичко това е факт благодарение на кмета на ПП ГЕРБ инж. Иван Тотев, добрият диалог с правителството и на подкрепата на народните представители в 41-вото Народно събрание, заяви председателят на Предизборния щаб и пети в листата Стефан Дедев.
Правителството на ГЕРБ успя да постигне финансова стабилност в държавата, запазихме ниско и предвидимо данъчно облагане.

За първи път през 2013-та година приходите в бюджета ще бъдат повече от нивото им преди началото на кризата, каза икономистът Менда Стоянова.

Тези приходи идват от вас, затова е много важно да чуем мнението ви какво можем да направим за подобряване на бизнес климата в страната, допълни тя.
Представителите на бизнеса формулираха няколко основни акцента, по които ще търсят подкрепата на държавата – кратки срокове за възстановяване на ДДС, гарантирана квота на български стоки в големите търговски вериги, съкращаване на сроковете за извършване на административни услуги, промени в Гражданско-процесуалния кодекс и Кодекса на труда, електронно управление.
ГЕРБ не обещава нищо, което не може да изпълни през следващия период.

Предвиждаме бързото връщане на ДДС в 7-дневен срок за изрядните фирми, намаляване на административни срокове и регулаторни режими, запазване на ниското данъчно облагане, заяви Менда Стоянова.

Тя се ангажира да бъде търсено решение на поставените въпроси.

Двете страни определиха срещата като полезна и конструктивна.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Лъчо Мозъка

  Да, вярно е, то се вижда по скъпата кампания на ГЕРБ - бонбони, запалки, кибрити, химикали, ключодържатели - държавни пари! О забравих концертите - невероятни са, а колко струват?

 • Петров

  Дедев какво брои?

 • Of Petrov

  Дедев брои гласовете

 • читател

  "Лъчо Мозъка" вероятно колкото може да си позволи ГЕРБ, от законната държавна партийна субсидия!
  ПС "Лъчо Мозъка" вече май не е в листите... Ако имаш друга информация сподели, в кой район е?

 • г-жа Бандерова

  Днес с удоволствие си платих данъците,защото виждам претворяването им в дела-хвала!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм