Бизнесът против вдигане на таксите

Автор:
Петък, 13 Януари 2012 18:14
Бизнесът против вдигане на таксите

Писмо, в което се обявяват против вдигането на таксите за временните и преместваеми обекти, съоръжения за външна реклама и тротоарно право изпратиха 8 браншови организации до кмета Иван Тотев и до политическите групи на Съюз за Пловдив, Синя коалиция, ДПС, БСП, Земеделски съюз Александър Стамболийски и НИЕ в ОбС . 

Предложението е внесено за гласуване на сесията на ОбС на 19 януари.

Срещу увеличението са Асоциацията за външна реклама, Камарата на строителите, Бизнес експертен съвет - Пловдив, Сдружението на професионалните готвачи, Регионалната занаятчийска камара, Асоциацията на собствениците на заведения, Съвета по туризъм и Асоциацията на разпространителите на печатни издания. 

Представители на 8-те организации пък се надяват да стигнат до единна позиция по въпроса с кмета Иван Тотев на среща във вторник.

Съкращения, закриване на работни места и отлив на капитали от Пловдив предричат бизнесмените ако се вдигнат таксите за външна реклама и павилиони и маси на открито.

Те бяха намалени между 40 и 50 на сто през май миналата година.  

От 8-те организации са категорични, че решението на ОбС ще бъде отменено в съда.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • смърт - подигравка с нея - сватба

    Данка вдигна таксите на децата - плю върху себе си и собствените си думи - казани преди изборите - важното е да дават пари и тя изпълнява - мъртви и младоженци заедно - е - това наистина е извратено - само едно труженичка на Ванко 1 може да го измисли - абсолютна гадост - отвратителна жена

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм