Китай и ЕС с програма за обучение на мениджъри от Европа

Автор:
Петък, 25 Септември 2009 18:28

Автор plovdiv-online 

ImageЕвропейската комисия и правителството на Китай взеха съвместно решение да удължат Програмата за обмен и обучение на мениджъри (METP) с още една вълна. Петата група от одобрените за участие в проекта бизнесмени ще започне обучението си през месец май 2010 г.  Подаването на заявления за участие започна на 21. 09. 2009 г. и ще приключи на 07. 09. 2010 г. Програма METP е съвместна инициатива на Европейската комисия и китайското правителство и е предназначенa за мениджъри на малки и средни предприятия и неправителствени организации, както и за индивидуални предприемачи с интерес към Китай. В рамките на проекта одобрените кандидати имат уникалната възможност да научат бизнес китайски и да добият ценен професионален опит в Китай.  Програмата покрива всички разноски и предлага на фирми от ЕС възможността да обучат свои служители, които да станат квалифицирани експерти за китайския пазар. Идеята е по-късно тези експерти да приложат на практика новите си знания и контакти, необходими за бизнес-отношения с Китай.

В рамките на обучението избраните европейски мениджъри преминават 7-месечен курс по китайски език, въведение в двустранния културен обмен, тясно профилирани семинари и посещения на място в китайски компании, градове и административни учреждения.

За допълнителна информация относно процеса на подбор, изтеглете инструкциите за кандидатстване и общата информация за METP като посетите www.metp.net.cn или позвънете на “горещата линия” на METP на +49 69 15402 638.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари

  • Няма коментари

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм