Помощник ЧСИ на съд за 130 бона

Автор:
Понеделник, 16 Ноември 2020 08:26
Помощник ЧСИ на съд за 130 бона

Помощник-частен съдебен изпълнител застава пред Окръжен съд Пловдив днес по обвинение за присвояване на 126 бона от клиенти.

Делото ще се гледа цялата седмица - от понеделник до петък включително.

Срещу подсъдимия Р. П., който е помагал на скандалния частен съдебен изпълнител Атанас Атанасов, са повдигнати обвинения в това, че в периода от 14 февруари 2011 г. до 18 юни 2012 г. в Пловдив при условията на продължавано престъпление, е нарушил служебните си задължения по изпълнителни дела с цел да набави за родителите си и за В. Ш. облага и да причини на С. С. имотна вреда.

Той е лишил от възможност С. С. и В. С. да удовлетворят паричното си вземане в размер на 4187,15 лв., уронил е авторитета на длъжностни лица, на които са възложени от държавата публични функции по изпълнението.

Също така помощник ЧСИ-то ще отговаря и за това, че в периода от 21 март 2011 г. до 5 ноември 2012 г. в Пловдив, при условията на продължавано престъпление е присвоил чужди пари на обща стойност 125 727,93 лева, връчени му в това му качество и поверени му да ги пази и управлява, като присвояването е в големи размери.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • мариян

    Тези кучета няма ли кои да ги спре.
    ? Няма ли институция в БГ,която по-държавен начин да им държи контрол на ЧСИ иначе изпущат влака,всеимащите,всезнаещите и всичко позволено и можешо

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм