Откриват още 2 обекта по ОП Региони в растеж

Автор:
Вторник, 30 Юни 2020 13:47
Откриват още 2 обекта по ОП Региони в растеж

Нови два обекта, завършени по проект „Подобряване на градската среда в община Пловдив“, ще бъдат официално открити утре от кмета Здравко Димтров, съобщиха от общината.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма Региони в растеж 2014-2020 г., съфинансирана от ЕС чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Събитието ще се проведе на 01.07.2020 г.:

• 10:00 ч. - Рязане на лента на благоустроеното пространство, включително с енергоспестяващо осветление, по южния бряг на река Марица в зоната от транспортен възел на бул. „Цар Борис III Обединител” до бул. „Източен”.

• 10:15 ч. - Рязане на лента на новите тротоари по бул. „6-ти септември” в участъка от бул. „Цар Борис III Обединител” до бул. „Източен”, въвеждане на енергоспестяващо улично осветление, озеленяване и благоустрояване на прилежащите му зелени площи.

 

 

 

 

• 10:30 ч. - Рязане на лента на обект Г6 - Благоустрояване и озеленяване, рехабилитация и социализация, изграждане на детски площадки и на спортни площадки в междублокови пространства в УПИ I – комплексно жилищно строителство и УПИ III – комплексно жилищно строителство, търговия, услуги, клубове и зеленина (имот с кадастрален №520.1278) в кв. 443 по плана на Първа градска част – север, гр. Пловдив.

• 10:45 ч. - Рязане на лента на обект Г9 - Реконструкция и рехабилитация на улици и прилежащите им тротоари и въвеждане на енергоспестяващо улично осветление на следните улици находящи се в гр. Пловдив, Първа градска част – север: ул. „Асен Златаров”, ул.
„Хеброс”, ул. „Панайот Пипков”, ул. „Калофер”, ул. „Хъшовска”, ул. „Артилерийска”, ул.
„Никола Сапунов”, ул. „Весела”, ул. „Тополница”, ул. „Ламартин”, ул. „Лютиче”.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • Реалист

    тези тротоари тези придобивки и вече хората ги съсипаха унищожиха две сега ги откриват и Добро утро лельо пенке тези тротоари са изградени още преди три години а вие сега ще ги откриват и

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм