Борисов взема главата на Живков утре

Автор:
Неделя, 31 Май 2020 11:17
Борисов взема главата на Живков утре

Няма милост за никого. Нас, от ГЕРБ, не можете да ни упреквате за милост.

Това заяви премиерът Борисов и припомни съдбата на Цветан Цветанов.

Утре, понеделник, премиерът Борисов е решен да смени заместник-министъра на Министерството на околната среда и водите Красимир Живков, който в момента се намира в ареста с обвинение за участие в организирана престъпна група във връзка с аферата Италиански боклук.

Той очаква утре в 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров за нов заместник.

Никой не е могъл и да очаква да бъде предупреден за това, което се прави в момента, коментира Борисов по повод разследването на прокуратурата по аферата с боклука, по което заместник-министър Красимир Живков вече се сдоби с обвинение.

Натискът към министерството е да си вършат работата и да не се поддават на други практики.

На въпрос за списъка, разпространен вчера от прокуратурата като доказателство от обиска на Бобокови Борисов каза: "Не знам от какво се вълнуват хората, аз се вълнувам да им направят пътищата. Въобще не искам да коментирам, всеки бизнесмен може да си напише един списък и да си го сложи в касата."

На въпрос за политическа съдба на бившата си дясна ръка - Цветан Цветанов, Борисов заяви и че той е обиден.

Цветанов най-вероятно ще си направи собствен политически проект, и той е обиден, пожелавам му успех, всеки си има пътя, допълни Борисов, според когото пътят на ГЕРБ е един, а на Цветанов - друг.

Днес прокуратурата ще иска най-тежката мярка задържане под стража за зам.-министър Красимир Живков и останалите участници в групата, сред които и бизнесмените братя Бобокови.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПО ТЕМАТА.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (2)

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм