За 107 дни Зико докара 107 млн. в Пловдив

Автор:
Петък, 28 Февруари 2020 07:10
За 107 дни Зико докара 107 млн. в Пловдив

За 107 дни управление 107 млн. в повече в бюджета на Пловдив! Това прави по милион на ден, ако броим и почивните дни.

Такива май няма или пък сметката ще се вдигне до милион и четиристотин хиляди на ден като прибавим към уикендите Коледните и Новогодишни празници.

В цифрово изражение това е резултатът от първите 107 дни от мандата на кмета Здравко Димитров.

Предизборното му обещание, че ще се ползва с доверието и подкрепата на премиера Бойко Борисов, е напълно оправдано.

Тази седмица Пловдив договори 70 милиона лева за модернизация на Пречиствателната станция, с което на 4 март 2020 стартира най-после Водният цикъл на града.

Вчера Здравко Димитров се върна с други 37 милиона лева от заседание на Министерски съвет, с чието решение средствата се отпускат за изграждане на общинска спортна инфраструктура и за ремонта на спортните салони на 5 училища.

107 милиона, които Община Пловдив ще има в сметките си за изключително сериозни проекти.

Пречиствателната станция на Пловдив ще бъде изградена за 730 календарни дни, средствата от 70 449 249,32 лв. с ДДС са по ОП Околна среда 2014-2020.

Изпълнители са ГБС ПЛОВДИВ АД, ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ АД и ЕКО-ПРОЕКТ 2000 ООД, с подизпълнител Кристална вода АД.

37-те милиона за спортните бази на Пловдив са осигурени от Министерски съвет чрез преструктуриране на разходите в бюджета за 2020.

За тях тепърва ще се насрочват поръчки.

Със сигурност крупни средства ще получат и Ботев и Локомотив.

Канарчетата - за давършване на стадиона им, който вече е общинска собственост.

Смърфовете - за тренировъчната им база и трибуна Бесика.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЛИЧНО ОТ КМЕТА ЗДРАВКО ДИМИТРОВ СЛЕД 9 ЧАСА ДНЕС.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (5)

 • Фен

  Ама и вие мамата си тракате*. Вчера лош днес готин, човек да ви се на чуди

 • Теофраст

  Да, доста непоследователни сте от сайта по отношение на Димитров. До вчера го сривахте със земята за да угодите на Мамин и едва ли не го изкарвахте бавноразвиващ се, днес го правите светец и върховен управленец. Затова карайте по-кротко. Някои от читателите ви нямат къса памет.

 • читател

  Хубав, лош - цифрите говорят!https://i.ibb.co/8sYxttJ/2.jpg А в какъв треторазряден цирк беше превърнал общината Славчо Метлата! И още имаше дебили, които гласуваха за това https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgнелепо политкомисарско недоразумение.

 • читател

  Хей, хей, споко! Какво толкова е станало, че вдигате врява до небесата? Ако си избран от Вожда - има пари, ако не си - ще духаш супата! Това е толкоз просто и логично! Мен повече ме притеснява фактът, къде ще се вложат парите? Щото като гледам пак ще са на неправилното място, сиреч отново ще се краде охолно и доволно! П.С. Славчо Атанасов с никакъв бюджет /щото беше низвергнат/, направи чудеса с улиците, булевардите и парковете на Пловдив! Имаше даже и тоалетни! А сега серем по подлези, градинки и закътани местенца!

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, за теб не се съмнявам че сереш по улиците. https://i.ibb.co/C1GdWyf/image.jpgКво ти пука като пуснеш 7/8 чалга тв и https://i.ibb.co/gTHbNsJ/2.jpg си изпиеш хапчетата.
  Ето и върхът в управлението https://i.ibb.co/18FCvcH/image.jpgна Славчо Метлата - тоалетна с мажоретка. https://i.ibb.co/gF4360F/image.jpg

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм