Борисов във ФБ: БГ с рекорден износ за 28 млрд. лв. за 6 м.

Автор:
Понеделник, 12 Август 2019 17:44
Борисов във ФБ: БГ с рекорден износ за 28 млрд. лв. за 6 м.

Износът на България за първите 6 месеца на годината е достигнал почти 28 милиарда лева. Това сочат данните на Националният статистически институт, публикувани от премиер Бойко Борисов във Фейсбук.

 

Толкова голяма сума от продажба навън в рамките на шест месеца страната ни не е отчитала никога в стопанската си история, пише още министър-председателят.

„Според данните на Националния статистически институт средната брутна месечна работна заплата нараства с 4,3% спрямо първото тримесечие на 2019 г. и достига 1260 лв.“, посочва още той.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (1)

  • читател

    Сега селяните с прасетата ще искат плащане, разбира се подкокоросани от баба Цола Нинова и пчеличката Мая... Дано се мисли повече при номинацията на кандидата за кмет на Пловдив, защото ГЕРБ в Пловдив, хем ще се плати, хем се се изяде солта, хем ще изяде тоягите на изборите и то от политическата отрепка политкомисар Славчо.
    Гербери и Комисията вземете адекватно решение и номинирайте някой от успешните си районни кметове! А не пловдивската баба Цецка и политически джендър Зико! http://devedzhieva.com/wp-content/uploads/2015/10/dami_v_listata_1.jpg Снимка от предишните избори от кочината на дебелака с автобуси Дошков!

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм