Освободиха зам.-кмета Димитър Кацарски

Автор:
Понеделник, 01 Юли 2019 14:31
Освободиха зам.-кмета Димитър Кацарски

Със заповед на кмета Иван Тотев е освободен заместник -кметът инж. Димитър Кацарски. 

Телефонът на Кацарски е на режим гласова поща.

Главният инженер Йордан Калев ще изпълнява временно длъжността на зам.-кмет по строителство, жилищна политика и общински имоти.

Ето официалното съобщение от община Пловдив:

Заместник-кметът на Община Пловдив “Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции” инж. Димитър Кацарски е освободен от длъжност от днес – 1-ви юли 2019 година, по предложение на кмета Иван Тотев във връзка с новите предизвикателства пред работата на Община Пловдив.

Благодарим на инж. Димитър Кацарски за съвместната работа през изминалите години.

Функциите на заместник-кмет “Общинска собственост, устройство на територията, строителство и инвестиции” ще бъдат възложени на директор Дирекция „Строителство, мрежи, съоръжения на техническата инфраструктура“ инж. Йордан Калев.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (18)

Покажи предишните коментари
 • Радостина

  отговори на: Радостина

  Знаеш ли, такива юнаци като тебе съм ги бъркала в дупето и те са кротували! Обаче, като им зашия задника, отпред на корема...друга песен запяват!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Като говориш за задници и бъркане - именно с това се занимават партизаните в червената землнка... Да прецакват другаря с партиен билет, ама ти си знаеш, нали си проста дебилна комунистка... Освен това не се прави на лекар, защото си проста санитарка... И нищо не шиеш, а изнасяш легените след клизма... Която очаква лоената топка Мадам Лъжа и Кирчо Добрев наесен след поредния изборен провал.

 • Радостина

  отговори на: читател

  Ами какво да правя, дадоха ми диплома в муто? Е, скъпичко ми легна, ама реших, ще режа за здраве, а не за пари! Много други на мое място, правят различно!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Родостина, ето ви новинар от БСПТВ - трошаща милиони, поради дебилните амбиции на Мадам Лъжа, по червени гащи - готов да му бръкнете според специалността си... https://pik.bg/f/gallery/323/b2edf8823e5438d71d41492313bc684d.jpg

 • г-жа Бандерова

  Честит Джолан морнинг!Нлд.д!

 • BREAKING NEWS

  отговори на: г-жа Бандерова

  Ооооо, г-жа Бандерова, ама къде пропаднахте? Как е вашата приятелка Рени, която аз много харесвах и исках да я яздя като кон!

 • Радостина

  Е какво, кодошите ли ме? Няма климатици...ще върнем надвзетото!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Радостина, първо прегледай задника на журналиста от БСПТВ - колко е разпран, покрай поредната загуба на евроизборите - явно бая кърви за да е с тотално кървави гащи. После го заший, ама лабаво, защото на местните избори пак ще бъде с разпран задник, поради поредната загубана червените дебили от ГЕРБ. И хапчета, много хапчета... Не за него, за теб червена дебилке.

 • Тотев

  Читателю Статев, престани моля те .След октомври ще ми вземат всичко което съм трупал с години работа .

 • читател

  отговори на: Тотев

  Кленджаров /позвай си името свободно още/, че скоро, под всеки лист ще трябва да се подписваш в съгласие с горенаписаното, че пенсия от Гладно поле, каквато си, да завърти бизнес без реална дейност и строи кооперации в дементната си фаза, ще е трудно за обяснение... А вярно, Кленджаров, дъщерята Дани Каназирева или както е по име, нали постоянно си мени имената, уж да не и хванат далаверите, след като беше изритана от ГЕРБ завъртя пари чрез офшорки...

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм