ГЕРБ върна 5.6 млн., БСП дължи 4.3 млн., ДПС - 1.6 млн.

Автор:
Вторник, 25 Юни 2019 17:29
ГЕРБ върна 5.6 млн., БСП дължи 4.3 млн., ДПС - 1.6 млн.

Сумата, наддадена над 11-те лева на глас партийна субсидия, която за ПП ГЕРБ възлиза на 5 613 724 лв., вече е върната в държавния бюджет.

БСП дължи на бюджета 4 300 000 лв., а ДПС - 1 600 000. Сумите все още не са върнати.

Корнелия Нинова обяви, че касата на Позитано 20 е празна и не може да върне надзветото от данъкоплатците.

От ВМРО казаха, че ще върнат дължимото при получаването на следващата субсидия, защото в момента също нямали пари.

Партия Воля дължи малко над 600 000 лв., ВМРО - над 500 000. След тях са Патриотичен фронт и Атака.

По-малки са дълговете на извънпарламентарните партии, минали задължителия за получаване на партийна субсидия от държавата 1% на изборите.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (9)

 • читател

  Чакаме червените дебили и Доган, както и цяла плеяда политически отрепки - списъкът на е вълнуващ - комунистичесеки партии, зелени десни отрепки и т.н. - и всички като комунисти на разпит мълчат, камо ли да върнат лев в държавния бюджет. Червените дебили, явно мислят бавно - простоно им е - нали са червени дебили, но утре очакваме реални действия с връщане на пари в бюджета на българия.
  Лоената топка Нинова мълчи като комунист на разпит за връщането на надвзетите пари от гражданите на България...

 • Радостина

  Голямо събитие, сините талибани върнали първи парите! Предизборни трикове! Едно е да бъркаш с черпака в кацата с мед, а друго, да обикаляш с лъжичка в ръка и да се мъчиш да гребнеш от нея, особено ако медът вече е останал на дъното! И на децата е ясно, че ако някоя от партиите не се издължи, то сумите ще се отдържат от бъдещите и плащания! Защо трябва да се вдига шум до небесата?!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Червените дебили, както винаги са силни в идиотските размисли, изводи и разбира се решения, водещи до липки.... Затова те са специалисти по фалитите на България. Сега и касата в лудата партизанска землянка е празна, поради идиотщините на лоената топка Мадам Лъжа и дебилната й телевизия за милиони лева. Така чакаме парите от шумкарите бързо в държавния бюджет!

 • читател

  Валери Симеонов също ще върне надвзетите пари. Червените дебили воглаве с лоената приватизационна топка Мадам Лъжа отказват да върнат парите в държавния бюджет...

 • хаха

  отговори на: читател

  Курнела каза, че няма да връща - нямала пари в касата, егати крадлата!!!

 • читател

  1,5млн. за БСПТВ... Е това може ли друг, освен червен дебил да го направи. Да изсипе като начало 1,5млн. в гарантирано фалирала телевизия... Дори козите на баба Дора, с интелигентност на електората на БСП не я гледат... Да видим агент Хладилник дали ще извади пари от джоба си?!? Да даде офиси без наем е е дно, но кеш пари да не е луд или дядо Мраз, все пак агент Хладивник направи милионите си с приватизационната врътка с хладилниците Мраз... А не с дядо Мраз.

 • читател

  ДПС днес са върнали наддадените им пари в държавния бюджет. Май само наглите червени дебили на Мадам Лъжа няма да върнат и стотинка... И как да върнат, когато партизаните винаги са харчили така, че са водили България до фалит...

 • Радостина

  Да направиш телевизия от класата на БСТВ за 1,5 милиона е истински подвиг! Изключително добре балансирана, с изобилие от български и чужди предавания и убийствен рейтинг от 1 700 000 зрители! Това е телевизия - обединител, обичана от цялата нация! Ето защо, вместо да наливат пари в т.нар. "Национална телевизия"- харчеща десетократно по-големи суми за издръжка и омръзнала и на кучетата дори, управляващите трябва да я закрият, и да насочат средствата към телевизии от ранга на БСТВ! И да спрат да мрънкат за връщане на някакви си 1,5 милиона, а да вземат да и ги опростят! Тази телевизия го заслужава!

 • читател

  отговори на: Радостина

  Да бъдеш червена, малоумна идиотка е класно. Тъпа червена дебилка и Мадам Лъжа и Радстина... БСПТВ била балансирана телевизия. Психиатри няма ли сред партизаните, да ти хвърлят кофа студена вода върху дебилната бетонна кратуна. Идиотке Радостина, защото дебил е по-ниска степен за малоумие - БСПТВ скоро ще спре, с цялата си "балансираност"... Проф. Мокет паметник трябва да му изградят червените дебили на Позитано, за диагнозата 80% дебили, просто обърка процента 99% от червените са дебили.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм