Гергов смаза Бебето с 90:24 гласа

Автор:
Събота, 20 Юни 2020 19:59
Гергов смаза Бебето с 90:24 гласа

Георги Гергов е избран с 90 гласа за председател на Градския съвет на БСП в Пловдив в надпревара с още 3 кандидатури - на Иван Петков-Бебето, Юри Хоптериев и проф. Христо Бозуков.

Така очаквано областният лидер на социалистите оглави в пряк избор и градското ръководство след изтеклия мандат на Красимир Трифонов.

На конференцията в зала България на Международен панаир Пловдив приветствие от името на Корнелия Нинова поднесе членът на Изпълнителното бюро и депутат Кристиян Вигенин.

Само преди дни - на 13 юни, Гергов се обяви категорично за смяна на сегашния председател на БСП Корнелия Нинова.

Бебето, който е твърд защитник на Нинова, получи едва 24 гласа от 132-ата делегати на конференцията.

Гергов поиска край на плюенето в редиците на БСП. Може да спорим, може да си говорим, но да се плюем, не е другарско, каза той и посочи, че 5 от 6-те районни председатели на червената партия в Пловдив са под 40 години.

Според него, БСП в Пловдив е изцяло обновена след един тежък мандат.

Трябва да застанем зад младите хора и ще покажем, че сме сила. Вярвам в тях и тяхната енергия, каза Георги Гергов.

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (7)

 • Браво

  Браво, това ще е краят на БСП в Пловдив.

 • читател

  Това е краят на баба Цола Нинова.

 • БСП Пловдив вече е мортос!

  Няма как да не го "смаже" при подсигурен резултат!

 • читател

  Баба Цола Нинова увътрила към момента Столетницата с 5млн лева?!? Е как при такъв фалит, червените дебили имат наглостта, да искат, да управлят България. Собстрената си каса не могат да контролират, а като дойдат на власт само до фалити водят България. Дебили, които сте гласували досега за червените боклуци, бъдете поне морони - по-малко малоумни и не гласувайте за червените фалирали боклуци! https://varnahot.com/wp-content/uploads/KORNI44-650x250.jpg Конникът без глава - Нинова.

 • г-н БАНДЕР, Остап

  отговори на: читател

  КенефОнЛАЙН има Чукча"читател" който се оказва -както отдавна прозираше- самият БайБАЮ, Чукча"ПИСАТЕЛ", хазяинът на сайта. Сам си говори, кряска и надвиква за да изглежда, че някой се интересува и уж участва. Известно време подозирахме СРАтев, негов подгъзник, но напоследък г-нът отсъства - деградирал, впиянчен или изгладнял - пАри нЕма, действай!
  Зад МАСКА "АНОНИМНОСТ" претенциите за приличие и почтеност, разум и равновесие биват изоставени и настъпва улична патаклама; ДЕБИЛ за връзване, ама не от "столични" психиатри, а от СОФИЙСКИ, Четвърти километър.
  Журналистика!
  Поласкан, че г-ца Иванова го нарече Журналист -докато он си е само Чукча"Писател", съчинител на измислици и фантазьор, милият "читател" клъвна въдицата без да се загащи и ... ОТГОВОРИ:
  https://plovdiv-online.com/dokumentirai-miga/item/106979-ot-dnes-raboti-laboratoriya-za-covid-v-mbal-palmed
  оти он е Знаещ, от По-Първите Хора, ПолитБюро на САРБ (Селянки за Амер.Р.Б., бивши "Граждани.." =ГЕРБ)
  Като бълва и се дави в безсилна истерия с клишетата, байБАЮчитател не оспорва, нито възразява ПО СЪЩЕСТВО. Прави сме, значи!
  Кеф!
  Пък от друга страна го съжаляваме за денонощното дежурство в КенефОнЛАЙН без да каже нищо съществено =само клишета!
  =И ТАКА МАСКАТА МУ ПАДНА=

 • читател

  отговори на: г-н БАНДЕР, Остап

  Формат-дебил научи се освен луд формат, как се пускат и хиперлинкове, дебил ненормален. Явно се оказа и червен боклук и той от най-тъпите - привържениците на скандалната крадлива синь приватизаторка Мадам Лъжа.

 • Баге Бойко

  Гергов е пич, ама що сложи проста и истерична жена за власт. Мадам лъжа е подмолна и алчна.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм