ГЕРБ сурвака БСП със 7% преднина

Автор:
Сряда, 15 Януари 2020 10:42
ГЕРБ сурвака БСП със 7% преднина

Ако изборите бяха днес до урните не биха отишли цели 41,9% от имащите право на глас, показват данните от проучване на "Барометър България", проведено в периода 1 – 13 януари.

Според социолозите електоралните нагласи на анкетираните не търпят значителни промени спрямо последното проучване през декември.

В парламента със сигурност попадат четири формации, показа изследването от януари.

Водещата политическа сила отново е ГЕРБ с 35,5% подкрепа, следвани на отчетлив интервал от БСП с 28,2%.

Третата позиция е оспорвана от ДПС и "Обединени патриоти" с по 11% одобрение.

Евентуалната партия на Слави Трифонов остава под чертата за парламентарна представеност, подкрепена от 3,6% от анкетираните, а

Демократична България може да разчита на 3,2%.

 

Напишете коментар

Напишете коментар като гост

0

Коментари (4)

 • читател

  Червените дебили и чалга отрепките на Слави пак под чертата. На розово-зелените вибратори на бай Радан са им паднали батериите. :):):)

 • читател

  Партията на Слави Трифонов се движи между 3 - 4 %, защото още не е регистрирана официално! Освен това, няма никакви политически изяви! Но всичко ще се промени в момента, в който предсрочните избори станат факт и тя ще се яви като алтернатива! Патерицата на ГЕРБ - ВМРО вече се огъва /а и провалите на Боко са безкрайни/ така, че всичко е въпрос на време! Слави ще вземе 8 - 12 % от раз!

 • читател

  отговори на: читател

  Малоумен си! 7/8 партията на тату чалгаджията Слави, ще последва съдбата на нелепата партия на Бареков, този капут! Ама се иска време, за да разбереш, защото си дебилен...

 • читател

  отговори на: читател

  Славке, въх!!! Съвсем си изперкала... Какви предсрочни избори, https://i.ibb.co/8cX4HR4/2.jpgлуда славчова, а сега славева малоумнице. Взимай си предсрочно хапчетата и в двойни дози.

Този сайт използва бисквитки (cookies) за повишаване на ефективността си. Научи повече

Съгласен съм